Ydelser

Kontakt informationer

Glarmester Chr. Aarslev
Axel Kiers vej 18
8270 Højbjerg

E-mail: mail@chr-aaslev.dk
Telefon: 8614 1711 / 8652 0400

Vores service

Glasvægge er i dag et populært valg hos mange virksomheder og private forbrugere. Glasvægge kan i mange tilfælde være et godt alternativ til den traditionelle væg, da det giver et mere åbent miljø og aktiverer det naturlige lysindfald.

Hos Glarmester Chr. Aarslev leverer og monterer vi glasvægge lige der, hvor du ønsker. En glasvæg vil være ideel til kontorfællesskabet, da det vil komme til at fremstå lysere, og idet alle medarbejdere kan se hinanden, vil fællesskabsfølelsen blive styrket. Ligeledes kan en glasvæg være en god måde at opdele et rum i det private hjem uden at skulle lave to separate rum.

Derfor kan vi hos Glarmester Chr. Aarslev være med til at forbedre dit arbejdsmiljø eller din indretning i det private ved at tilføje helt grundlæggende elementer, der har en moderne fremtræden.

 

VI tilbyder mange løsninger i glasvægge

Hos Glarmester Chr. Aarslev kan du være sikker på at finde lige netop den løsning i glasvægge, som du har brug for. Vi tilbyder nemlig en lang række forskellige typer glasvægge.

Hvis du eksempelvis ønsker at reducere arbejdsstøjen på kontoret, men stadig vil bevare det åbne kontorlandskab, kan vi klare dette med lydglas. Lyden bliver blandt andet reduceret gennem glassets tykkelse, lamineringen eller med en dobbeltkonstruktion, hvis der er behov for markant lydreducering.

Derudover tilbyder vi hos Glarmester Chr. Aarslev også sikkerhedsglas. Sikkerhedsglas kan være af to forskellige typer. Den ene type er hærdet glas, som anbefales på både kontor og i hjemmet grundet personsikkerhed. Hærdet glas kan langt bedre end almindeligt glas tåle, at personer eller genstande støder ind i glasset, uden der sker væsentlige skader. Det hærdede glas er op til fem gange stærkere end almindeligt glas, da det under fremstillingen har været opvarmet til 600-650 grader celsius. 

Den anden type af sikkerhedsglas er lamineret glas, som igen er særligt gavnligt, hvis mange børn eller voksne færdes omkring glasvæggen. Hos Glarmester Chr. Aarslev tilbyder vi altid en snak om, hvilken type sikkerhedsglas, der vil passe bedst til dit formål.

 

Vi er altid opdateret på love og regler

Hos Glarmester Chr. Aarslev er du altid garanteret høj faglighed, når du kommer til os for råd og vejledning. Vi holder os altid opdateret på de gældende love og regler, der er på området for glasvægge, hvorfor kvaliteten af vores arbejde ikke bør give anledning til tvivl. Vi leverer og monterer i Aarhus og omegn, og har siden 2008 haft lokaler i Højbjerg.

Når du skal vælge den rette glasvæg til dit behov, vil du hos os have mulighed for at vælge mellem farver og folie med mønstre, så du kan tilpasse det til netop dit miljø. Hos Glarmester Chr. Aarslev står vi altid klar til en snak om design og formål, så du er garanteret det bedste resultat. Vi ved, hvornår og i hvilke sammenhænge sikkerhedsglas i glasvægge vil være mest attraktivt.

Hos os er du i helt trygge hænder, når det handler om glarmesterarbejde. Dette er nemlig vores hovedarbejdsområde, hvorfor vi altid har helt styr på den faglige vejledning samt opsætning og vedligeholdelse. Giv os et kald allerede i dag, så vi sammen kan finde den løsning, der tjener dig allerbedst.

Hvorfor skal i vælge os?

En glarmester med stor erfaring

Som kunde kan du trygt og sikkert vælge Glarmester Chr. Aarslev som din næste samarbejdspartner, hvilket der er flere forskellige årsager til. Først og fremmest har vi mange års erfaring i branchen. Vi er nemlig en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1947.

I dag har virksomheden været ejet af fire forskellige generationer, der alle har lagt en stor ære i at videreføre firmaets stolte traditioner. Det betyder, at du blandt andet er sikker på, at arbejdet er veludført og af høj kvalitet, når vi laver det for dig. Derudover er vi medlem af Glarmesterlauget, som er din sikkerhed for, at vi leverer glas med garanti.

 

Som glarmester overholder vi altid aftaler

Blandt andre vigtige traditioner, som vi sætter en dyd i, er, at vi altid overholder vores aftaler og leverer arbejdet til den aftalte tid. Du skal altså ikke være bekymret for, om vi når den aftalte deadline. Vi kommer altid som aftalt, og vi holder dig naturligvis altid opdateret på projektets status i løbet af processen.

Når vi er færdige med en opgave, forlader vi aldrig stedet uden, at du som kunde er helt tilfreds. Vi gør derfor altid alt, hvad vi kan for at opnå dine ønsker. Vi rydder naturligvis altid op efter en opgave, så du ikke skal bekymre dig om noget i forbindelse med projektet. 

 

Kontakt os for flere informationer

Som glarmester kan vi udføre alverdens forskellige former for opgaver. Vi løser gerne både simple og komplicerede opgaver for alle kundetyper. Derudover er vi altid behjælpelige med personlig rådgivning, hvis du selv har kastet dig ud i et projekt. Vi har desuden alle de materialer, som du skal bruge.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 14 17 11 eller 86 52 04 00. Du kan også sende en mail til mail@chr-aaslev.dk.

Vores kompetencer

Hvad siger vores kunder?

Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt quis. Pellentesque vitae congue neque, vel mattis ante.

Palle Pallesen

Tømremester, Pallesensbyg

Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt quis. Pellentesque vitae congue neque, vel mattis ante.

Palle Pallesen

Tømremester, Pallesensbyg

Gør det selv? - se vores produkter

Klik på nedestående produkter for læs mere eller bestil

Termoruder

Skillevægge

Dynamiske ruder

Værnglas

Design glas

New York Loft Style

Baderum

Beslag og tilbehør

Se alle vores produkter

Ja tak! I må gerne ringe mig op

Kontakt os