Bilglas

Kontakt informationer

Glarmester Chr. Aarslev
Axel Kiers vej 18
8270 Højbjerg

E-mail: mail@chr-aaslev.dk
Telefon: 8614 1711 / 8652 0400

Vores kompetencer rækker langt

Bilglas

Hos Glarmester Chr. Aarslev er der ingen grænser for, hvilke former for autoruder, vi monterer. Hvad enten du har brug for en ny frontrude, bagrude eller siderude til din personbil, så klarer vi den. Vi monterer også lastbilruder eller ruder til entreprenørmaskiner, hvis det er det, som du har brug for. Dit køretøj er altså ingen begrænsning i vores arbejde med bilglas.

 

Hos os er sikkerheden helt i top

Når vi skal montere autoruder og bilglas, er sikkerheden altid førsteprioritet. Der stilles nemlig store krav til montering af bilglas. Hos Glarmester Chr. Aarslev er vi altid opdateret på den seneste viden og de gældende regler.

 

Når ruden skal påsættes, bliver den limet direkte fast på karosseriet. For frontruder på moderne biler betyder det, at frontruden har en vridningsstabilitet på 20 – 30 procent. For biler med airbag er påsætningen af ruden lidt anderledes, da frontruden i denne forbindelse skal monteres med 2-komponent-lim. Dette er en nødvendighed, da frontruden skal kunne holde til et eventuelt tryk på flere tusinde kilo, hvis airbaggen udløses.

 

Vi fikser dit stenslag

Som billist er et stenslag noget af det mest irriterende. Et stenslag kan komme ud af det blå, og dermed er det ikke noget, som billisten selv er herre over. Nogle billister er endda så uheldige, at de på månedlig basis får et stenslag i deres frontrude.

 

Hvis du er blandt de uheldige ofre for et stenslag, skal du ikke fortvivle. Det er nemlig langt fra alle stenslag, som nøevendigvis resulterer i en helt ny frontrude. I mange tilfælde kan skaden repareres og frontruden blive så god som ny. Desuden kan en reparation ske på forholdsvis kort tid, hvilket må være at foretrække fremfor at parkere hos mekanikeren i flere dage.

 

Hos Glarmester Chr. Aarslev har vi stor erfaring med reparation af stenslag og reparerer årligt hundredevis af stenslag. Vi benytter vores professionelle reparationsudstyr ”Glass Medic”, som er det bedste værktøj, vi kan anvende. Med dette udstyr kan vi reparere skaden og dermed spare dig for en helt ny frontrude.

 

Hvis du bor i Aarhus eller omegn, kan vi på meget kort tid komme forbi lige der, hvor du bor, og fikse din rude. Det er nemlig langt de fleste stenslag, som vi kan ordne på stedet. Vores lave priser og hurtige procedurer er med til at gøre din bil køreklar igen på ingen tid.

 

Autoruder og bilglas i Aarhus og omegn

Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med din reparation, så refunderer vi pengene under den forudsætning, at du indenfor en måned får en ny rude monteret hos os. Vores prioritet er altid at gøre dig til en glad og tilfreds kunde.

 

Hvis du står og skal have udskiftet din frontrude, så er vi naturligvis også behjælpelige. Vi har et stort lager af forskellige bilruder, hvor vi sammen kan finde den rude, der passer til din bil. Alle vores bilglas og autoruder er naturligvis af høj kvalitet, så du vil få det bedst tænkelige resultat. Vores hovedarbejdsområde er glarmesterarbejde, og vores speciale er autoruder, så kontakt os med det samme, hvis du har behov for vores ekspertise.

Hvorfor skal i vælge os?

En glarmester med stor erfaring

Som kunde kan du trygt og sikkert vælge Glarmester Chr. Aarslev som din næste samarbejdspartner, hvilket der er flere forskellige årsager til. Først og fremmest har vi mange års erfaring i branchen. Vi er nemlig en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1947.

I dag har virksomheden været ejet af fire forskellige generationer, der alle har lagt en stor ære i at videreføre firmaets stolte traditioner. Det betyder, at du blandt andet er sikker på, at arbejdet er veludført og af høj kvalitet, når vi laver det for dig. Derudover er vi medlem af Glarmesterlauget, som er din sikkerhed for, at vi leverer glas med garanti.

 

Som glarmester overholder vi altid aftaler

Blandt andre vigtige traditioner, som vi sætter en dyd i, er, at vi altid overholder vores aftaler og leverer arbejdet til den aftalte tid. Du skal altså ikke være bekymret for, om vi når den aftalte deadline. Vi kommer altid som aftalt, og vi holder dig naturligvis altid opdateret på projektets status i løbet af processen.

Når vi er færdige med en opgave, forlader vi aldrig stedet uden, at du som kunde er helt tilfreds. Vi gør derfor altid alt, hvad vi kan for at opnå dine ønsker. Vi rydder naturligvis altid op efter en opgave, så du ikke skal bekymre dig om noget i forbindelse med projektet. 

 

Kontakt os for flere informationer

Som glarmester kan vi udføre alverdens forskellige former for opgaver. Vi løser gerne både simple og komplicerede opgaver for alle kundetyper. Derudover er vi altid behjælpelige med personlig rådgivning, hvis du selv har kastet dig ud i et projekt. Vi har desuden alle de materialer, som du skal bruge.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 14 17 11 eller 86 52 04 00. Du kan også sende en mail til mail@chr-aaslev.dk.

Kontakt os