Indendørs

Kontakt informationer

Glarmester Chr. Aarslev
Axel Kiers vej 18
8270 Højbjerg

E-mail: mail@chr-aaslev.dk
Telefon: 8614 1711 / 8652 0400

Indendørs rækker vores kompetencer langt

Er du på udkig efter en glarmester, der kan hjælpe dig med flere forskellige opgaver indendørs? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Her hos Glarmester Chr. Aarslev tilbyder vi flere forskellige former for indendørs glarmesterarbejde. Vi kan blandt andet hjælpe med glasskillevægge, spejle, baderum, designglas, New York Style og meget, meget mere.

Med et bredt sortiment er vi i stand til at hjælpe nærmest alle slags kunder med store som små projekter. Lyder dette som noget for dig, bør du læse videre for at finde flere informationer om vores indendørs kompetencer.

 

Brede kompetencer til ethvert projekt

Her på siden finder du en oversigt over vores forskellige kompetencer. Som glarmester har vi nemlig igennem årene opbygget mange forskellige kompetencer inden for branchen, så vi kan hjælpe på mange forskellige områder. Vores store erfaring sikrer dig, at arbejdet er veludført af kompetente fagfolk.

Uanset hvilken glarmesteropgave du mangler hjælp til, bør du aldrig tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at imødekomme ny som gamle kunder. Nogle af vores typiske arbejdsopgaver er:

 

Fremstilling og montering af glasskillevægge

Som glarmester tilbyder vi både fremstilling og montering af glasskillevægge. En glasskillevæg kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Sådan en væg er eksempelvis ideel ved kontorfællesskaber, fordi de afskærmer rummet på en elegant, smart og praktisk måde. Skillevægge af glas skaber lys og plads i rummet, selvom det er inddelt i forskellige sektioner. Du bestemmer helt selv, hvilken størrelse glasskillevæggen skal være, samt hvilken type glas, der skal bruges. Det kan eksempelvis være lyddæmpende glas, som sikrer ro i dit arbejdsområde.

 

Vi hjælper med alt til dit nye baderum

Er du ved at lave nyt badeværelse, så kan du med fordel kontakte os for hjælp til de forskellige løsninger. Vi tilbyder eksempelvis forskellige bruseløsninger, så du kan få det på lige den måde, du ønsker dig. Derudover kan vi lave smarte glasvægge til bruseren, som skaber et stilfuldt og enkelt look på dit badeværelse. Du bestemmer naturligvis helt selv målene på glasvæggen. Desuden kan vi lave brusedøre med behandling, hvis du ønsker det. Mange vælger eksempelvis at få en brusedør af materet glas for bedre afskærmning. Har du nogle særlige ønsker vedrørende glaselementer i dit baderum, så står vi klar til at opfylde dem.

 

Vælg hylder i glas for et enkelt look

Glarmester Chr. Aarslev tilbyder flere forskellige former for hylder i glas. Er du på udkig efter en glashylde i bestemte mål, kan vi altså sagtens lave den for dig. Hylder i glas giver et enkelt og rent look, som pynter i de fleste hjem. Mangler du en anderledes form for hylde, så bør du overveje en glashylde.

 

Spejle i alle afskygninger

Her hos Glarmester Chr. Aarslev laver vi desuden flere forskellige typer af spejle, der kan være funktionelle og flotte i dit hjem. Vi tilbyder eksempelvis spejle, som leveres efter de mål, du ønsker. Er du på udkig efter et standardspejl på 3-6 mm, så har vi det altid på lager hos Glarmester Chr. Aarslev. Desuden fører vi diverse former for spejlbeslag, så du kan få dit spejl op at hænge, hvis du ønsker dette. Som glarmester har vi selvfølgelig også mulighed for at levere dobbelte spejle eller spejle med facet. Når det kommer til fremstilling af spejle, er det altså nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan det kan ende med at se ud.

 

Glarmester med stor erfaring

Glarmester Chr. Aarslev er en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1947. Siden dengang har fire generationer drevet firmaet. Derfor sætter vi en stor ære i at videreføre de traditioner, der altid har været forbundet med dette glarmesterfirma. Du kan derfor altid forvente et godt og grundigt stykke arbejde, hvis du vælger os som din næste samarbejdspartner. Hos os kommer kunden og dennes ønsker altid i første række. Vi gør altid alt, hvad vi kan, for at opnå de resultater vores kunder ønsker.

Vores store erfaring har gjort os til kompetente fagfolk i branchen. Dette er årsagen til, at vi kan udføre så bredt et udvalg af løsninger. Vores hovedområde er glarmesterarbejde, mens vi har speciale i autoruder. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du er på udkig efter en kompetent glarmester, der kan udføre både simple og mere komplicerede opgaver.

 

Bredt udvalg af materialer til gør-det-selv-folket

Går du ind under kategorien ”gør-det-selv-folk”, så kan vi hjælpe dig med materialer til dit næste glarmesterprojekt. Glarmesterarbejde kan nemlig sagtens udføres af gør-det-selv-folk, hvis de har erfaring på området. Dog er det altid en god idé at spørge os til råds, inden du eventuelt går i gang. Her deler vi naturligvis gerne ud af vores erfaringer, så vi kan rådgive og vejlede dig mod det bedste resultat. Har du spørgsmål til et projekt, kan du altså altid kontakte os for gode råd og vejledning.

Hos Glarmester Chr. Aarslev har vi et stort sortiment af materialer til gør-det-selv-folk. Vi sælger alt fra almindeligt glas til spejle, termoruder og glaslister i både aluminium og træ. Ønsker du materialerne i særlige mål, så kan vi naturligvis lave det til dig. Går du og drømmer om at gøre arbejdet selv, så kan du altså med fordel gøre brug af vores rådgivning og materialer.

 

Kontakt os for at høre mere

Hvis du er på udkig efter en glarmester med stor erfaring på mange forskellige områder, så kan du med fordel kontakte os med det samme. Hos os er alle kunder velkomne, uanset om det handler om private projekter eller erhvervsløsninger. Vi hjælper med både store og små opgaver, og vi sikrer dig, at du altid får den bedst mulige løsning. Vi arbejder nemlig ud fra gamle traditioner, som vi er stolte af. Hold dig derfor ikke tilbage med at henvende dig til os.

Har du nogle spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at kontakte os til hver en tid. Du kan ringe på telefon 86 14 17 11 eller 86 52 04 00. Du kan også sende en mail til mail@chr-aaslev.dk, så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål.

Hvorfor skal i vælge os?

En glarmester med stor erfaring

Som kunde kan du trygt og sikkert vælge Glarmester Chr. Aarslev som din næste samarbejdspartner, hvilket der er flere forskellige årsager til. Først og fremmest har vi mange års erfaring i branchen. Vi er nemlig en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1947.

I dag har virksomheden været ejet af fire forskellige generationer, der alle har lagt en stor ære i at videreføre firmaets stolte traditioner. Det betyder, at du blandt andet er sikker på, at arbejdet er veludført og af høj kvalitet, når vi laver det for dig. Derudover er vi medlem af Glarmesterlauget, som er din sikkerhed for, at vi leverer glas med garanti.

 

Som glarmester overholder vi altid aftaler

Blandt andre vigtige traditioner, som vi sætter en dyd i, er, at vi altid overholder vores aftaler og leverer arbejdet til den aftalte tid. Du skal altså ikke være bekymret for, om vi når den aftalte deadline. Vi kommer altid som aftalt, og vi holder dig naturligvis altid opdateret på projektets status i løbet af processen.

Når vi er færdige med en opgave, forlader vi aldrig stedet uden, at du som kunde er helt tilfreds. Vi gør derfor altid alt, hvad vi kan for at opnå dine ønsker. Vi rydder naturligvis altid op efter en opgave, så du ikke skal bekymre dig om noget i forbindelse med projektet. 

 

Kontakt os for flere informationer

Som glarmester kan vi udføre alverdens forskellige former for opgaver. Vi løser gerne både simple og komplicerede opgaver for alle kundetyper. Derudover er vi altid behjælpelige med personlig rådgivning, hvis du selv har kastet dig ud i et projekt. Vi har desuden alle de materialer, som du skal bruge.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 14 17 11 eller 86 52 04 00. Du kan også sende en mail til mail@chr-aaslev.dk.

Gør det selv?

Interiørglas

Glasdøre

Maksimal transparens og et klart udsyn

Glasvægge og -døre

Maksimal transparens og et klart udsyn

Bruseløsninger

Maksimal transparens og et klart udsyn

Persienneruder

Maksimal transparens og et klart udsyn

Gulvglas

Maksimal transparens og et klart udsyn

Hylder

Maksimal transparens og et klart udsyn

Klart glas

Maksimal transparens og et klart udsyn

Lakeret glas

Maksimal transparens og et klart udsyn

Spejle

Maksimal transparens og et klart udsyn

Tilskåret glas

Maksimal transparens og et klart udsyn

Farvet glas

Maksimal transparens og et klart udsyn

PICTUREit

Maksimal transparens og et klart udsyn

PRIVA-LITE

Maksimal transparens og et klart udsyn

TEX GLASS

Maksimal transparens og et klart udsyn

Sikkerhedsglas

Maksimal transparens og et klart udsyn

Fliser & vægbeklædning

Maksimal transparens og et klart udsyn

Se alle vores produkter

Ja tak! I må gerne ringe mig op

Hvad siger vores kunder?

Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt quis. Pellentesque vitae congue neque, vel mattis ante.

Palle Pallesen

Tømremester, Pallesensbyg

Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt quis. Pellentesque vitae congue neque, vel mattis ante.

Palle Pallesen

Tømremester, Pallesensbyg

Kontakt os