Bilglas

Kontakt informationer

Glarmester Chr. Aarslev
Axel Kiers vej 18
8270 Højbjerg

E-mail: mail@chr-aarslev.dk
Telefon: 8614 1711 / 8652 0400

Vores kompetencer rækker langt

Bilglas

Hos Glarmester Chr. Aarslev er der ingen grænser for, hvilke former for autoruder, vi monterer. Hvad enten du har brug for en ny frontrude, bagrude eller siderude til din personbil, så klarer vi den. Vi monterer også lastbilruder eller ruder til entreprenørmaskiner, hvis det er det, som du har brug for. Dit køretøj er altså ingen begrænsning i vores arbejde med bilglas.

 

Hos os er sikkerheden helt i top

Når vi skal montere autoruder og bilglas, er sikkerheden altid førsteprioritet. Der stilles nemlig store krav til montering af bilglas. Hos Glarmester Chr. Aarslev er vi altid opdateret på den seneste viden og de gældende regler.

 

Når ruden skal påsættes, bliver den limet direkte fast på karosseriet. For frontruder på moderne biler betyder det, at frontruden har en vridningsstabilitet på 20 – 30 procent. For biler med airbag er påsætningen af ruden lidt anderledes, da frontruden i denne forbindelse skal monteres med 2-komponent-lim. Dette er en nødvendighed, da frontruden skal kunne holde til et eventuelt tryk på flere tusinde kilo, hvis airbaggen udløses.

 

Vi fikser dit stenslag

Som billist er et stenslag noget af det mest irriterende. Et stenslag kan komme ud af det blå, og dermed er det ikke noget, som billisten selv er herre over. Nogle billister er endda så uheldige, at de på månedlig basis får et stenslag i deres frontrude.

 

Hvis du er blandt de uheldige ofre for et stenslag, skal du ikke fortvivle. Det er nemlig langt fra alle stenslag, som nøevendigvis resulterer i en helt ny frontrude. I mange tilfælde kan skaden repareres og frontruden blive så god som ny. Desuden kan en reparation ske på forholdsvis kort tid, hvilket må være at foretrække fremfor at parkere hos mekanikeren i flere dage.

 

Hos Glarmester Chr. Aarslev har vi stor erfaring med reparation af stenslag og reparerer årligt hundredevis af stenslag. Vi benytter vores professionelle reparationsudstyr ”Glass Medic”, som er det bedste værktøj, vi kan anvende. Med dette udstyr kan vi reparere skaden og dermed spare dig for en helt ny frontrude.

 

Hvis du bor i Aarhus eller omegn, kan vi på meget kort tid komme forbi lige der, hvor du bor, og fikse din rude. Det er nemlig langt de fleste stenslag, som vi kan ordne på stedet. Vores lave priser og hurtige procedurer er med til at gøre din bil køreklar igen på ingen tid.

 

Autoruder og bilglas i Aarhus og omegn

Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med din reparation, så refunderer vi pengene under den forudsætning, at du indenfor en måned får en ny rude monteret hos os. Vores prioritet er altid at gøre dig til en glad og tilfreds kunde.

 

Hvis du står og skal have udskiftet din frontrude, så er vi naturligvis også behjælpelige. Vi har et stort lager af forskellige bilruder, hvor vi sammen kan finde den rude, der passer til din bil. Alle vores bilglas og autoruder er naturligvis af høj kvalitet, så du vil få det bedst tænkelige resultat. Vores hovedarbejdsområde er glarmesterarbejde, og vores speciale er autoruder, så kontakt os med det samme, hvis du har behov for vores ekspertise.

Glarmester Chr. Aarslev – Aarhus En glarmester med stor erfaring

Se alle vores produkter

Ja tak! I må gerne ringe mig op